myNote

Congratz to my Twin

Posted on: August 17, 2009

Salam semua… Semoga diberkati and dirahmati. Menjelang Ramadhan nih, semoga kita diberi kekuatan untuk melipatgandakan amal ibadah..Waahh…Now, ayat aku dah semakin mantap.hehehe..

Tahniah to Kina untuk degree convo on last saturday. Here, aku share satu photo yang aku cilok dari blog die.Korang tengokla muka excited die… Hehehe… Tau tak aku yang mane? Aku yang tukang bawak beg bunga tuh. Korg tengok muka aku yang macam dah nak makan orang tuh, sebab akceli aku lapar gile. Menunggu bile la umi and abi and kina nak kuar dari dewan. Hehehe

Tahniah Kina.. Semoga menjadi cikgu kimia yang terbest di seantero dunia

Tahniah Kina.. Semoga menjadi cikgu kimia yang terbest di seantero dunia

Dahla melayan kerenah 2 org adik laki aku yg berbagai2 permintaanya.Ktorang dah abis tawaf satu pesta Konvo UPSI…Akhirnye kitorang makan-makan kat Behrang.

Advertisements

14 Responses to "Congratz to my Twin"

salam..tahniah diucapkan atas konvokesyen UPSI…cikgu pendidikan apa ni????

Walaikumsalam.. Twin sy ni Pendidikan Kimia.So cikgu Kimia la..hehehe

master???cepatnya..master dalam bidang apa????

Master engineering. Wallahualam la zaman bile bleh complete…sbab now pn wat part time… heheh

congrats!

slamat berkonvo.musim konvo skang ni.bila la turn aku nih

Xpe…nnt smpai la turn Kuwe plak

Waaa, kalau hari isnin aritu bleh jumpa 😛
tahniah utk kina..:) tapi setuju sangat..memang lapar betul tunggu abis..lelagi yang masuk dalam dewan sebab tak dapat makan sblm tu,huhu

Ahaa… Dhla aku bawa 2 org yg berbagai kerenahnye..adoaiii…lagi la haru…

jgn mkn org hehehe

salam KC..thnks dtg blog rq…
jom follow rq http://anakfelda-ifah.blogspot.com

thniah for ur convo..
bulan 10 turn rq pulak kat uia…
hehhehehheehhehe

slm ramadhan to u too..:)
jgn lupe follow rq..

zaassssssss

Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering
if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
I’m using the same blog platform as yours and I’m
having difficulty finding one? Thanks a lot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Catatan Nota

myNote

August 2009
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
%d bloggers like this: