myNote

Penghujung Ramadhan

Posted on: September 9, 2009

Alhamdulilah.. Satu perdua Ramadhan telah berlalu,( harap berlalu dengan jayanya)

Now tinggal sepuluh hari yang terakhir. Pada masa inilah dijanjikan malam yang penuh barakah, Malam Al Qadar. Semoga kite dapat berlumba-lumba mencari keberkatan di setiap malam.

Yahoo…cuti raya aku dah approve. Maka dapatlah aku bercuti seminggu. Tapi aku kene standby. Tak boleh off handphone sbb if ade ape-ape problem kat ofis,bos akan kol aku, then aku kene datang. Aku harap takde la database buat hal time tuh.

Sedih nak tinggalkan Ramadhan. Ntah cukup or tidak amalan aku tahun nih.

Advertisements

6 Responses to "Penghujung Ramadhan"

wow lamanya cuti…moga cuti dgn jayanya

ssh ka? nak cuti pun rs ssh je 🙂 asyik igt kje =)

tahun ni nak dtg raya rumah kiyo lagi boleh??duk umah lama lagikan??hehe…(muka xmalukan??)

Lynn, datangla…InsyaAllah tahun nih, kite nak dtg umah LYnn…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Catatan Nota

myNote

September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d bloggers like this: