myNote

Archive for October 2009

Salam Syawal Semua..Semua orang sbuk cite ksah raya.So, aku pun nak bercerita sdikit ksah raya aku tahun ni.. Alhamdulillah, still dapat berkumpul bersama-sama. Tahun ni aku beraya kat kampung ayah aku. Since, kedua atok and nenek aku sebelah ayah dah takde, maka ayah aku la yang jadi wakil untuk menunggu wakil baraan kat kampung.

¬†Baraan ni akceli beraya secara beramai-ramai dalam satu kumpulan secara serentak. Kalau kat kampung aku, die akan asing laki and perempuan. Bercerita pasal baraan nih, aku join baraan tahun ni.Ni la first time join. Tu pun lepas mak aku suruh. Dahla ramai yang aku tak kenal, so terpaksalah aku menjadi peramah seketika.. hihihi. Well, orang kampung ayah aku nih sgt la peramah.. lagi-lagi nampak orang baru macam aku nih.. Tu je kisah raya tahun nih.. Hujung minggu ni, mesti banyak open house. Tapi aku ade kelas.. Pergghhh laa…

Raye with nenek

Raye with nenek

Raya with kawan-kawan
Raya with kawan-kawan

Catatan Nota

myNote

October 2009
M T W T F S S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031