myNote

Kisah Raya

Posted on: October 2, 2009

Salam Syawal Semua..Semua orang sbuk cite ksah raya.So, aku pun nak bercerita sdikit ksah raya aku tahun ni.. Alhamdulillah, still dapat berkumpul bersama-sama. Tahun ni aku beraya kat kampung ayah aku. Since, kedua atok and nenek aku sebelah ayah dah takde, maka ayah aku la yang jadi wakil untuk menunggu wakil baraan kat kampung.

 Baraan ni akceli beraya secara beramai-ramai dalam satu kumpulan secara serentak. Kalau kat kampung aku, die akan asing laki and perempuan. Bercerita pasal baraan nih, aku join baraan tahun ni.Ni la first time join. Tu pun lepas mak aku suruh. Dahla ramai yang aku tak kenal, so terpaksalah aku menjadi peramah seketika.. hihihi. Well, orang kampung ayah aku nih sgt la peramah.. lagi-lagi nampak orang baru macam aku nih.. Tu je kisah raya tahun nih.. Hujung minggu ni, mesti banyak open house. Tapi aku ade kelas.. Pergghhh laa…

Raye with nenek

Raye with nenek

Raya with kawan-kawan
Raya with kawan-kawan
Advertisements

6 Responses to "Kisah Raya"

awat x join baraan simpang? huk! 😦

Emmm…Senah, aku kat kampung lagi mase tuh.. Sowi ye.. Mesti best kan.. Aq tgk pic tu, woww…meriah je aq tgk…heheheh

baraan? wah org banjar ke?

which one is you yah ?*wink*

Hmm..baraan tu apa kyo..huhuhu..maaf aq budak baru belajar

Attractive part of content. I just stumbled upon your
blog and in accession capital to claim that
I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing for your feeds and even I achievement
you get entry to consistently fast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Catatan Nota

myNote

October 2009
M T W T F S S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: